Našu školu fudbala pohađaju dječaci i djevojčice svih uzrasta do takmičarskih selekcija, kada se prebacuju u Omladinsku školu FK Borac Jelah.

Već sada možete vidjeti dječake od nepunih šest godina koji trčkaraju po našim Šibovima i stiču osnovne smjernice za bolji i zdraviji život ali i bolju ikvalitetniju socijalizaciju u našem društvu.

Starosne selekcije naše škole su podjeljene na nekoliko kategorija i to su:

U-6, U-7, U-8, U-9, U-10 i U-11.

Sa dvanaest pa čak i jedanaest godina dječaci već prelaze u takmičarsku selekciju Predipioniri i tu nastavljaju svoj razvoj.

Za sve naše polaznike na prelijepom prirodnom i umjetnom travnjaku naših Šibova pobrinuće se vrlo edukovani i kvalitetni treneri koji već dugi niz godina stiču iskustvo u ovom poslu, a koji su se svi već prije bavili ovim sportom u našem klubu.

Osim kvalitetnih treninga naša škola nudi i veliki broj domaćih i inostranih turnira na kojima naši polaznici stiču izuzetno veliko iskustvo potrebno za njihov dalji sportski razvoj.

Veliki broj bivših članova naše škole fudbala su sada već članovi naše seniorske ekipe ali i važan dio naših omladinskih selekcija, a nekoliko njih je svoju sportsku karijeru nastavilo u velikim bih i inostranim klubovima.

Upis se vrši tokom cijele godine, a sve informacije možete da dobijete kod sekretara kluba ili kod trenera na stadionu Šibovi u Jelahu.

dscn9221

Clanska