Predpioniri su u okviru 10. kola Kvalitetne lige NS ZDK pobjedili ekipu Nemile rezultatom 9:0.
Ovom pobjedom su nastavili pobjednički niz od 9 pobjeda u 9 utakmica, i sa 27 bodova i nevjerovatnom gol razlikom +60 sasvim zasluženo čvrsto na prvom mjestu na tabeli.
Golove za nađu ekipu su postigli: Ahmetović Senaid 3x, Skulić Tarik 2x, Bekrić Amel 2x, Ćostović Ajdin, Pilav Amer.

Pionirska ekipa je u Jelahu upisala pobjedu protiv ekipe Nemile rezultatom 7:1.
I naši pioniri su trenutno na prvom mjestu sa 21. bodom, koliko ima i Krivaja (koja ima utakmicu manje), i nadamo se da će do kraja sezonu ostati na poziciji 1 ili 2 koja vodi u razigravanje za pobjednika kantona.
Strijelci za našu ekipu su bili Hadžan Harun 2x, Lugonjić Ramo 2x, Sprečo Anel, Sejdić Dženan i Hrvić Medin za Borac, dok je jedini gol za Nemilu postigao Horić Ahmed.

Kadeti FK Borac Jelah su putovali u Novi Travnik gdje su neočekivano velikim rezultatom izgubili od odlične ekipe domaćina koji su nakon ovog kola posjeli na prvo mjesto na tabeli.
Vjerujemo da je ovo bio loš dan za naše momke i da će u narednom kolu pokazati da su nezasluženo u drugom dijelu takmičarske tabele.

Juniori Borca su u Novom Travniku upisali visoku pobjedu protiv domaćina rezultatom 1:5 u korist naših momaka.
Ovom pobjedom naši momci su došli na treće mjesto na tabeli i u priliku da se dobrim igrama u nastavku bore za sami vrh.
Strijelci na ovoj utakmici su bili Delić Benjamin za N.Travnik, dok su za Borac su pogađali: Osmić Emir 3x, Ćolić Aldin i Selimanović Senaid.

Clanska

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *