Nakon što je Upravni odbor našeg kluba dogovorio saradnju u vidu konsultantske pomoći sa fudbalskim klubom Željezničar iz Sarajeva, ovih dana je dogovorio i termin odigravanja prijateljske utakmice sa ovim velikanom BH fudbala/nogometa.
FK Željezničar u Jelah dolazi u najjačem sastavu i odigraće prijateljsku utakmicu sa našim klubom u srijedu 30.08.2017.godine u 18;00 sati.

Utakmica će se naravno odigrati na jednom od najboljih travnjaka u državi, na našim Šibovima, a kao što znate akcija “Stolica za FK Borac” je još uvijek u toku, i biće ovo odlična prilika da pred punim tribinama Šibova zajedno sa Željom svečano otvorimo novoizgrađene i rekonstruisane tribine na glavnom terenu kompleksa Šibovi u Jelahu.

Pozivamo sve naše navijače, kao i navijače FK Željezničar, ali i sve ljubitelje ovog sporta iz cijele Bosne i Hercegovine da 30.08.2017.g. dođu na Šibove i uveličaju našu svečanost otvaranja tribina, i da uživaju u dobroj utakmici našeg Borca i najtrofejnijeg kluba u Bosni i Hercegovini, sarajevskog Željezničara.

Uskoro će se u prodaju pustiti i redovne ulaznice za ovu utakmicu po cijeni od 5,00 KM, a svi navijači i prijatelji našeg kluba imaće priliku da kupe i Donatorske ulaznice po cijeni od 10,00 KM, sa kojom će pomoći našem Borcu da završi akciju rekonstrukcije tribina na stadionu Šibovi u Jelahu.

U Životu Je Važno Biti Borac !

Clanska

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *