Predstavnici FK Željezničar i FK Borac Jelah danas su na Stadionu Grbavica napravili prve korake ka saradnji i jačanju veza između dva kluba, a dogovoreno je i odigravanje prijateljske utakmice u Jelahu.

Delegaciju Borca iz Jelaha predvodio je gospodin Sulejman Hrvić, predsjednik Uprave kompanije “AS Group” iz Tešnja, koja zapošljava oko 3.300 radnika.
U gostujućoj delegaciji su bili još i podpredsjednik kluba Nail Mudrov te predsjednik UO FK Borac Senad S. Subašić a domaćini sastanka, ispred FK Željezničar bili su predsjednik Nadzornog odbora Senad Misimović, sportski direktor Aldin Čenan i direktor Omladinske škole Sejfudin Tica.

Na ovom sastanku dogovorena je sradnja dva kluba, predstavnici iz Želejzničara su na naše zadovoljstvo ponudili razmjenu svih stručnih znanja i iskustva iz segmenta klupske organizacije te organizacije Omladinske škole, koje će naš UO i treneri uspješno primijeniti u Borcu.

Takođe dogovoreno je i odihgravanje prijateljske utakmice na stadionu Šibovi u Jelahu, a o terminu ove utakmice naravno obavjestićemo putem medija nakon usaglašavanja termina.

Clanska

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *